kul!

Jag anmälde mig i måndags för skojs skull i en tävling på The voice där man kunde vinna biljetter till Beyonce´s konsert nu i maj... min mobil ringde just, och gissa vad?! Dom ringde från the voice och sa att jag är med och tävlar i finalen nu på fredag =)!
Förövrigt har det inte hänt alltför mycket idag, har vart & käkat med ronja och sen kom jag in för en stund sen från en promenad. Och sen är det ju valborg imorgon, har dock ingen aning om vad som händer än, det återstår att se helt enkelt! nu ska jag göra mig en kopp mint te, gott! 
puss


torsdag

så va det redan torsdag igen.. Och idag har det vart skolan som vanligt , men det har vart rätt lungt för vi har suttit ute i det sköna vädret :) Efter skolan åkte jag med pappa & victoria till siba, hittade ett par svarta jeansleggings och ett fint linne, som båda ska få följa med mig ut ikväll. sen var det ju frågan vilka skor som åker på... känner mig lite stressad då utgången just bestämdes men jaja, gotta go, puss

Onsdag

Nationella va inte lika jobbigt som förväntat, dick kändes det som att de va väldigt luddiga frågor.. jaja hoppas på G iallafall!
Blev klar efter ca 1,5 timmar och efter det drog jag och idah till siba, sen kom lina också. Jag köpte ett par jeans, en lång väst och en väska.
Vid halv fyra åkte vi till stan, skulle till gbg och sångpedagogen som vanligt, det gick bra. Skönt när man kommer ut efteråt och det fortfarande är ljust ute :)
När mamma hämtade mig så åkte vi och hämtade ut klänningen också. Kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om den.. jaja får sova på de!
 puss

RSS 2.0