måndag!

Idag är det måndag och bara en och en halv skoldag kvar tills man är ledig igen, ska självklart blir jätteskönt! =)
I Fredags var det först jobb på villa stranna, var kul & inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, hoppas på att det blir jobb där snart igen.
Sedan efter jobbet så åkte jag hem en snabbis och duschade och fixade i ordning mig litegrann för att åka till LInas systers lägenhet där det var grillning på g med lina, filip, ronja & pontus. Men njaa... själva grillningen gick väll sådär slutade med att allt stektes i stekpannan istället :) sen när de var mätta och glada så skulle vi kolla på harry potter höhö... men den var väll sådär så jag, ronja & lina tog en promenad. Då blev ronskigirl sugen på donken så vi drog dit. sen tillbaka till linas syster. mja det var väl ungefär vad som hände i fredags.

I Lördags var jag ronja, ida & fanny hemma hos ronjas kusin fanny. Vi gick till en fest som var i närheten och det kändes som att vi hade hamnat lite fel så vi cyklade tilll statoil och köpte godis och sen åt vi på sibylla. När vi hade ätit upp cykla vi hem till fanny igen och skulle kolla på film, Yrrol tror jag att den hette.. förstod inte så mycket så jag somnade rätt fort.

valborg på onsdag då, tror jag kommer bli rätt bra faktiskt =)  men nu ska jag dra mig, men här får ni en bra låt :P puss så länge!


insett

hej hejsan =) har inte bloggat på några dagar eller något nu. Har arken haft tid, ork eller lust till det. Men nu är jag som sagt back on track igen ;)
Idag började vi med vårt nya KO i skolan. Så fram till sommarlovet ska vi i skolan ägna varje tidag till att vara ute i naturen & titta på och labba med ord. fyfaan....
Hm, men iaf.. efter skolan drog jag & ronja först hem till henne och åt en snabbis, sedan bar det av till gbg för att kolla på ett gymnasie där. Hm.. jaa.. vad ska man säga? För det första var lokalerna otroligt sunkiga och ett av klassrummen såg ut som en fritidsgård. De hade inga skåp pga att folk på skolan hade rånat skåpen ett antal gånger. Och lärarna var tydligen inte speciellt bra. En lärare pratade bara om sin barndom så att flera elever inte hade fårr godkänt. Och sen började eleverna även att "snacka skit" om sina klasskompisar.... hm.. det är nu efter man har sett detta så förstår man.... att det kanske inte är så dumt på frida ändå... Det gick 2500 elever på den skolan!!!! jämfört med våra hundra.. På tåget hem köpte jag en happy meal och ronja bigmac =) hihi
Fick även bytt min tröja som det ar hål i idag :) Men nu ska jag kila, puss!

design tävling

vill ni vinna en fin bloggdesign, klicka in på http://sussie.blogg.se/testbloggen/ och skriv en kommentar och skriv sedan om tävlingen i er blogg =)

sommar?

Idag har det nästan vart riktigt sommarväder! Här var det 17 grader mitt på dagen, helt otroligt. Men dum som jag är så sover jag bort halva dagen istället vilket inte var så kul med tanke på vad det var för väder.
Men lite har jag hunnit med, Runt klockan tre drog jag mig till stan där det tydligen skulle grillas litegrann.
Jag & Em grillade korv. och hm.. det var väll sådär, jag som inte ens gillar korv plus att den nästan var helt rå :P men jaja det funkade.
Efter grillningen satt vi kvar och solade och bara tog det allmänt lungt. Sedan ville de andra gå till strandis och köpa glass så dit gick vi, det var helt sjukt mycket folk!
 Efter en stund på strandgatans uteservering var det dags för mig att åka hemmåt, men innan det så gick jag & köpte mig lite godis på Hemmakväll, som det numera heter, och nu sitter jag här med mitt godis och myser framför Pretty woman =) meen, nu börjar filmen igen så, gotta go. puws! 

trötttt

ligger just nu i min säng, vakna nyss, är trött... och hungrig. Idag blir det nog träning (Y)


Lördagen: Gårdagen började med att jag drog till siba och kikade ett tag, köpte två tröjor =) kan visa sen haha.. Sen drog jag mig hemmåt för att göra mig iordning inför kvällen, sedan runt sjutiden drog jag mig in mot stan igen för att fika på strandis med Ronja, Lina, Linnéa, Sanna, Ida och Elin. Sen var det ju dags för jobb, sista gången... yees! party nästa helg, wohoooo :D

nej men nu får jag nog ta & gå upp.. PUSS!!

börja om från början..

..börja om på nytt. Ny stad, nya människor, nytt liv?

äntligen fredag

äntligen helg, och det känns sueprskönt efter en rätt så lång och jobbig vecka. Geografin gick mycket bättre än väntat fick ett starkt vg och jag hade även fått med en del av mvg kriterierna, snacka om att jag blev glad! :D hihi är lite smått stolt nu för det är typ det bästa jag har presterat i skolan sen åttan typ :P 

Slutade halv två idag och efter skolan kikade jag en sväng på stan med ida på stan och sen gick jag för att kolla lite om ett sommarjobb. ska dit nästa fredag och kolla lite hur det är och så.. så det kan nog bli bra =) är inte säker på kvällens planer än. eller jo, ska ju självklart jobba, men innan. kanske blir det fika med Tessan eller så kanske jag skulle hem till Linas syster där några tjejer skulle vara. meeen ha det så bra, see you later 

puss

rullar

hejsan hejsan. Sitter här i min ensamhet och försöker plugga spanska, men det går jui nte sådär jättebra.. har inte ns orkat öppnat böckerna än, men jag får väll ta tag i det snart för det måste ju göras. Just nu är jag så trött på fridaskolan som det går att bli, vill bara så långt därifrån som möjligt.
När hade varit på deras öppet hus och började där trodde jag att skolan var helt perfekt. men nu.. äee, inte direkt. Sen när föräldrar och andra utomstående smörar dom som fan! heeeelt crazy, välkommen till Frida-Sekten. It sucks!!! fyyyyyyyyyyyyyblääää. men får försöka sluta gnälla finns inte så mycket att göra åt den saken just nu och skolan slutar om exakt 55 dagar och det känns ju inte så himla långt borta faktiskt =) sen får man ju se vad som händer efter lovet...

Idag har det faktiskt varit rätt lungt i skolan ändå, så det var gött.
Har även varit & tränat bodyjam med idah, men innan träningen gick vi och tjocka oss lite på max, vilket kanske inte var sådär jätte intelligent gjort;P
Det har varit riktigt vårväder idag, jätteskönt, även om det blåste litegrann. Men nu märker man verkligen att våren är på väg =) så himla skönt att slippall snö & kyla

men jag har inte så mkt mer att skriva, men fasiken jag är inte ens bra på detta har inget vettigt att skriva :P men aja det kommer väll det med förhoppningsvis :)

puss!♥

natti

Nu har jag precis kollat klart på satc, lika bra som alltid =)

Slutade halv två idag, men jag, ronski, tessan och idah tog en tidigare buss.
Jag och ida skulle ut och kika runt lite på stan, men innan det skulle vi bara hem till henne för att lämna våra grejjer, men vi fastnade framför teven och slockna ett tag :P sen vaknar vi halv tre och då har jag ju självklart missat min buss som går 20 över två. Så då gick jag ner och träffade ronski, elin och linnéa som var & fika. Så vi satt & tjöta ett tag sen kollade vi lite på stan.
Sen drog sig alla hemmåt och jag själv tog en liten tripp till siba med mina kära mor och syster, köpte dock inget idag, måste börja spara lite=)

ska snart sova tror jag... imorgon är en riktigt jobbig dag i skolan, slutar inte förrän kvart över tre plus att jag har nationellt prov i engelska.. men aja det ska väll nog gå hyfsat ändå. Senare, 17.20, är det dags för bodyjam, ska bli så roligt! Och efter det blir det nog bara till att vara hemma och plugga, har nämligen spanskaprov på fredag..
Men ni får sova så gott :)
pusspuss!

sofia

SATC!

wohoooo! :) Märkte just att Sex and the city har reprisstart nu om 10 min, det är så sjukt bra ass!!
men först måste jag ta en snabb dusch, kisses!

satc


en seg onsdag..

hejhej. Har precis kommit till skolan och ska precis börja plugga lite smått. Ligger efter med ganska mycket så det blir till att jobba på ördentligt idag ;P Efter skolan slutar, halv två, så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för något, inte träna iallafall för det ska jag göra imorgon. hörs sen
PUSS ♥

tröttis

tjaaao, kom hem för någon timma sen eller så från träningen. och det var verkligen skitkul! måste gå på det passet fler gånger hihi.. Har ju fått färgat min utväxt och just nu är den som det alltid är i början, knallgul, men det blir bättre sen när man har använt silverschampoo o så :) nu har jag precis konnit ur duschen och ska nog snart sova, är heelt slut.
imorgon äre en rätt chill dag, ISP hela dagen+ att jag slutar halv 2, så det är ju inte helt fel direkt. men nu ska jag dra har inte så mkt mer att skriva (som om jag någon gång har det:P?),
sov så sött, pusssisar!

tisdag.

hejhej, har just nu rast & sitter här i mitt kontor, lyssnar på musik & dricker på min goooa festis :) träningen igår var skoj och efter så solade vi, och idag ska vi ju på bodyjam, kommer bli jätteskojj.
Men träningen börjar kvart över sju så innan det ska vi hem till ida och där ska vi kanske käka lite & sen färga min hemska utväxt.
Nu ihelgen är även sista gången på jobbet, jätteskönt, så nästa helg blire förhoppningsvis lite festligheter =)
Men nu börjar min lektion, puss!

träning

Nu har jag precis kommit hem från skolan, och geografin gick faktikst förvånansvärt bra. Man skulle typ starta ett eget företag och lite annat, så det var inget direkt man kunde plugga till ändå. Är bara hemma en liten snabbis nu & ska äta innan jag och idisen drar iväg på träning vi har även bokat ett bodyjampass till imorgon, så det ska bli kul! =) nu får jag skynda mig iväg, pusss


back to school...

Så nu vart det måndag igen.. alltid lika härligt. NOT. men men, inte mycket man kan göra åt den saken. Jag sitter just nu i skolan, har lunchrast, segt. Efter rasten har jag Geografiredovisning resten av dagen, vilket nog inte kommer gå så bra eftersom att jag inte har läst på det man skulle, men jag får iallafall göra mitt bästa.. Efter skolan blir det nog träning med idah, måste ju komma i form inför beach 2008, haha det återstår väl att se hur det blir med den saken!
Just nu har jag inte så mycket mer att skriva, kanske uppdaterar lite senare, pusspuss! fan nu märkte jag att det har börjat regna också kuuul...


söndag!

Otroligt seg dag och igentligen borde jag inte alls sitta här, har nämligen spanskaprov imorgon som jag måste plugga till. men det blir alltid samma sak, man plockar fram böckerna sitter en stund och sen är man lika snabbt tillbaka vi datorn igen och får ingen läxa gjord. 
och förresten längtar jag så sjuuukt mycket till sommaren!! sola, bada, festa. denna sommaren kommer bli så bra!
ska försöka cykla till stan i sommar eftersom bussarna går så sällan här ute på bonnelandet. har varit & kikat på den här cyklen som jag hoppas kommer bli min inom en snar framtid =) 


nu ska jag dra & försöka få något gjort, pusspuss!

RSS 2.0