utomhus

Är i skolan, men just nu sitter jag ute i solen med cola och the killers =D bättre kan det inte bli, några av dom bästa sakerna på samma gång! Efter skolan så blir det jobb, as usual... likaså imorgon, då blir det en riktigt lång dag! Slutar klockan 9, och om inte kroppen säger emot så hoppas jag på fest, om jag inte är alltför trött. Men sen återstår det ju ett problem, jag stinker kinakrog efter jobbet haha sa min pappa igår när han hämtade mig.. och det är ju inte så mysigt, så isf måste jag firra någonstans att göra mig i ordning mig, duscha och så.. och firra något & dricka måste man ju också hinna med så jaaa... men jag hoppas på det, är verkligen pepp på det. Men nu ska jag dra mig & vara lite socilal. puss på er!

likhet?

har fått höra flera gånger att jag är lik natacha peyre, vad tycker ni, stämmer detta? haha, själv kan jag inte se någon likhet :P

image24

i skolan

tjao! sitter i skolan nu & pluggar samhällskkunskap.. går väll sådär. Har inte hunnit plugga så mycket för i morses när jag kom så ställde jag ihop två kontorsstolar och la mig & sov i ca 1,5 timme, men är fof trött, så nu blir det till att gå & köpa cola =D 

puss!

....

hej på er! kollar på satc just nu, så sjuuuukt bra är det!! =D Imorgon blir det jobb 16-21. Och efter det antagligen en himlans massa plugg.
här får ni en liten kvällslåt haha. men iaf, den är från a walk to remeber, som är en sjukt sorglig film =(
men ni får sussa sött.
Puss&kram!

PCD

Ligger i sängen och tittar på pussycatdolls nu, spännande är det =) läsarrekord idag också, skoj skoj. Ska nog snart ta en dusch, men innan det blir det självklart satc =) hörs sen, puss!

@ school

Skrev detta förut 09:55, men bloggen krångla så det kommer nu!

Nu sitter jag ute i skolan och ska jobba lite, men vart är solen??! det skulle ju bli 27 grader idag :O? men jaja tur att man inte tog shorts idag då som jag hade tänkt göra =) åhhhh internet funkar inte i skolan och jag har en massa saker som jag behöver göra efersom att betygen sätts nästa torsdag och jag måste få G i allt annars får jag inte åka till Greklandet för mammsen och pappsen, och det vill man ju liksom inte riskera för det kommer bli grymt :D!
Vet inte vad som häner idag möjligtvis jobb hosmin käre far annars
Men nu ser det ut som att solen börjar kika fram och jag får ta och fortsätta med skolarbete, so long, puss!

YEES!

snart kommer sex and the city filmen, närmare bestämt den 21 juni :D wooo

image23

tisdag

idag har jag vart hos farbror doktorn och han spräckte imna trumhinnor eftersom att jag har haft lock i dom i två-tre månader. så det var skönt ändå haha. Efter det drog jag till pappa för att jobba lite, och runt sex drog jag till skolan för 2orna skulle ha nåt =) just nu sitter jag myser framför gossip girl, sen DH :)

lägger in två grymma låtar, gamla men lika bra för det =) puss

greklandet

hej hej, är precis hemmkommen från stan. Det blev lite mys på strandgatan oså, så det var skoj. just nu sitter jag och dricker cola =) & läser lite bloggar och så.. hörs sen, puusss 

varmt

tjao, sitter i skolan nu och dricker cola. mums, det är det bästa! :)
ska även försöka få lite plugg gjort. Efter skolan ska jag & några göls fika & plugga på strandis, men smart som man är så tar man mjukisbyxor idag i detta vädret, dte är så typiskt, jag som ALDRIG brukar ha det nästan :O så det kommer nog bli en aning varmt men jaja, ska inte klaga mer nu, uttan lägger in två sjukt bra låtar, gamla men lika bra för det =D

PUSS!


natti natti

nu ska jag sova, sov sött! pusspuss

fun

nu har jag lite skojiga sångprojekt på g hehe, men tänker jag inte berätta än! =)

puss på er!

söndag

tjaao! Ligger i min säng just nu mumsar på lite godis. i helgen har det väl inte hänt så där jätte mycket i fredags var det jobb i kiosken till kl 9, och efter det hem till ronja för att slinga sandras hår, gööör bra blev det =D måste färga min utväxt snart.. funderar på att lägga i lite slingor då också, kan nog bli nice =)
Igår var det ju som sagt dags för sångjobb på villa stranna, var kul. Men ljudet krånglade i början, men sen fick vi ording på grejerna. En kille kom fram till mig, som kände... mjaa, om det blir något utav det så berättar jag, in time!
nu blrev ni nyfikna va?
Men men. Idag ska jag jobba på villa stranna, på hotellet. Skönt att få jobba lite, så att man kan få extra pengar till resan, som förövrigt är bokad och klar, så den 7/2 bär det av till Hersonissos på Kreta =D

men nu ska jag dra mig, måste duscha och lite sånt innan jobbet. ni får ha det super, puss

happy face

hellu, kom precis hem från jobbet nu, och luktar.. jaa gissa? just det, lök!! fyfan asså. igår var det röd men idag gul men en sak är säker att båda smells like shit :P idag har jag inte varit i skolan, för jag har ju fortfarande öroninflammtion, och när jag vakna så hörde jag nästan ingenting, så jag stannade hemma istället. så idag har jag bara städat och gjort pannkakor =D och sen, kvart i tre tog jag bussen till jobbet.
Imorgon efter jobbet blir det nog film med ronja, oceans eleven tor jag att det va. så det blir mys. Meen nu ska jag hoppa in i duschen! pusspuss!

lök

ja som ni förstår så har jag hackat massa lök idag. jag har tvättat händerna 100 gånger efter och nu har jag skrubbat i 10 min och lukten går inte bort UUÄÄÄH blä

första dagen

tjao! kom precis hem från första dagen på jobbet i kiosken :P det var väll rätt okej, har skärt lite grönsaker och sånt, därav lök som gjorde att jag stog och störtlipa, och sen har jag stått i kassan också. Har otroligt ont i fötterna eftersom att jag har stått oavbrutet i sju timmar, i ballerina skor! Just nu sitter jag och mummsar på lite godis som min mamma har köpt :) Det blir grekland i två veckor med tjejorna, fyfaaan vad skoj det kommer bli! =D
Nu ska jag kika lite sex and the city, men hörs sen. puss!



galet är det ronja, heeeelt sjukt galet!! =D haha


trubbel-håkan hellström

Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor. 
Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt.
Nu stryker vinden genom trädens höga kronor men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt.
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst.
Därute doftar det av sommarns alla dofter. Där är det sommar, men här inne är det höst.




Jag levde lycklig här med dig och mina katter ett liv i synd och utan omsorg att bli frälst.
Försonad med min karaktär, för jag har aldrig kunnat säga nej till någonting som helst.
Och aldrig nekat mig det ena eller andra, och levat livet, tills jag krossades en dag.
Det börja med att du bedrog mig med en annan, en som du sa var mycket finare än jag.


Vårt gräl tog veckor, ropen blandades med gråten och jag blev grundligt jämförd med din fina vän.
Tills du bekände att han givit dig på boten. Då blev det dödstyst här i trädgården igen!
Ifrån den stunden blev den mannen dubbelt hatad.
Han hade lekt med dig, med oss ett litet slag Och jag, jag kände det som även jag var ratad.
Jag ville slåss, och gick mot mitt livs nederlag.


Jag hade hammaren beredd under kavajen.
När han kom ut i sidenscarf och sa: God dag!
Kom in och slå dig ner en stund så får vi prata!
Jag bara stammade, nu minns jag inte vad...
Och jag blev bjuden på konjak och på cigarrer och kunde inte få mig till att säga nej!
Och när vi skiljdes var vi bästisar och bundis och jag tog saker som du glömt med hem till dig!

Jag går omkring i mitt pompej, i bland ruiner och jag trampar runt i resterna utav vårt liv.
Men du skall aldrig ge mig pikar om supiner och aldrig skall du bli en annans tidsfördriv!
Nej, åt det gamla skall vi binda vackra kransar och ta vårt liv och mina katter som de är.
Och trots all kärleksbrist och trasighet och fransar Dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär!

godnatt

nu ska jag sova, eller snart iallafall. måste läsa lite i min engelskabok, tråkigt. och så är jag jättehungrig... men aja nog om det. nu får ni sova så gott, puss!

tv

har inte orkat börja städa än, är så sjukt lat.... men nu får jag nog försöka ta tag i det ändå.................. puspspusuusupspu

städ

Just nu ligger jag nerbäddad i min mysiga säng och har precis tittat på Gossip Girl, som förövrigt är sjukt bra. Härnäst på schemat står städning, det skulle nämligen komma folk hem till oss på fredag och då vill ju självklart mamma att jag städar eftersom att dom självklart kommer vilja ta sig en titt i mitt hus också,som hon sa. blä, jag hatar att städa, men det måste ju tyvärr göras. När jag är klar med städningen så blir det dusch =)
Men innan jag drar mig så tänker jag lägga in en grymt bra låt;

äntligen!

Nu ska jag kolla på Gossip Girl :D

image22

galet

JAAA DET ÄR HEEEEEEEELT GALET! :O fyfan asså! åååhhhhh

sova

japp, det är precis det jag har tänkt att göra nu, så ni får sova så gott allesammans för det tänker jag göra! =)

image21

mörkt

hej hej hallå. Efter jälp av min mamma har vi inte blivit så mycket klokare, då hon bara vill åka med ving eftersom att hon jobbat där, och därför tycker hon att jag också bör göra det. men du är det som så här att vi har hittat en resa för 4500 i Lanagas på Zakynthos, i två veckor, sjukt bra =D så mamma ska ringa någon hon känner på resia imorgon så ska jag och ronskin dit efter skolan och kolla upp saken lite närmare! wiho.
Nu ska jag ta en dusch sen har jag en engelskabok på 500 sidor som ska vara klar till på onsdag, och jag som inte ens börjat än :| .. jag är död. eller nej, kanske inte, men läraren kommer inte att bli så jätteglad på mig eftersom att vi har haft flera månader på oss och de övriga i klassen redan är klara.
Men jag får skylla mig själv, finns ingen annan att skylla för att jag är så förbaskat lat, för visst blir det lätt så, att man skyller på någon annan, för att det är bekvämt. Men det blir inte så bra då, så man får helt enkelt stå sitt kast (Y), för det är ingen annan som kan styra över ens handlingar (i detta fall min lathet) Men nu väntar duschen, PUSS!

grekland!

sorry för dålig uppdatering idag, men har verkligen inget vettigt att skriva alls. förresten har jag fortfarande öroninflammation så jag har fått dubbelt så starkt pencilin än vad jag hade för 2 v sen, så nu hoppas jag att det går över. vi har bestämt iallafall att vi ska till grekland i augusti men vilken av öarna det blir är ipte bestämt, men vi väljer emellan ios, zakynthos eller rhodos. Jag & Ronja har letat resor hela dagen, men det går inte så bra så alldeles strax ska jag få hjälp av min mamma eftersom att hon har jobbat med det i typ 20 år eller nått så hoppas vi på lite välbehövlig hjälp. men nu ska jag fortsätta mitt letande som troligtvis ändå inte kommer att leda någon vart, men hade. puss!

GLAD

jag är jätteglad nu, fick precis reda på att jag fick VG nästan MVG på mitt ekonomiprov, och jag som knappthade pluggat =D                wohoo :)

måndag

tjaoo! sitter i sklan nu, har ingetligen mentorstid nu men den orkar jag inte gå på det är bara onödigt :P Senare idag, närmare bestämt kvart över två så ska jag till vårdcentralen och kolla min öron igen.. men aja, var man döv när man var liten så var man, som ronja skulle ha sagt. Efter vårdcentralen ska jag nog upp till villa stranna och kolla ljud och lite annat inför helgen. Men nu ska jag nog kolla lite resor, men vi hörs =)! puss

tråkigt

Ligger i min säng och degar vilket jag har gjort den största delen av dagen. Först ronskis säng, sen direkt hem & bädda ner sig igen =) Jag har såååå ont i örat, har haft lock för högerörat i två månader nu, har haft öroninflammation men den verkar ha kommit tillbaka, så nu får jag nog gå och ta en panodil... http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1124503 Benjamin testar supertrendiga kläder. kanonkul. men ni får sova så gott så hörs vi imorgon, puss!

piggelin

jag är pigg och det är inte bra när man vill lägga sig tidigt så att man ska orka upp till skolan imorgon. Men så blir det när man sover till halv 4 (Y) så nu ska jag in i huset och kanske ta mig något att äta eller så... Någon som har nåt tips på vad man kan göra för att bli trött :P?

puss

det blev..

den här bikinin! Har alltid velat ha en vit bikini, för det är så snyggt när man är brun, så nu äntligen blev det en vit =)

image20

lördagsgodis

hej på er! hur står det till? Med mig är det bara bra, förutom at jag är lite seg.. det är ju så kasst väder så då kan man ju inte vara annat. Just nu sitter jag med lite skolarbete. På en lördag, tänker väl de flesta då? Men jag är tvungen, för annars får jag IG i en massa ämnen och det är ju inte speciellt bra.. Just nu håller jag på med en musikuppgift, jag ska reflektera över No Woman, No Cry och beskriva vad jag hör, genre osv.
Men nog om det.
Hade hoppats på lite party idag, men får se hur det blir med det, verkade inte vara så många som var sugna på det idag, annars blir det väl bara en fika eller något.
Nästa helg blir det sångjobb, vilket ska bli jättskoj =)
Och nu är det bestämt, jag & några tjejer drar utomlands i augusti och det kommer bli så jäkla kul! (:
Det jag & ronja pratade om igår var Cypern eller Grekland.. Någon annan som har något bra ställe att rekomendera om man vill parta OCH även sola & bada?

nu får jag ta och fortsätta med mitt skolarbete så att jag blir klar någon gång idag. ni får ha det toppenbra, puss!


här får ni en liten låt, someday med britney spears fast acapella (utan musik). jag tycker hon är grym haha :D

fredagkväll

hallu allesammans. Hur har ni det en fredagskväll som denna? toppen hoppas jag.
Kom precis hem ifrån stan.
Det började med att jag & ronski mötte sandra som skulle sälja sin gitarr till någon kille, sen kom de andra; Ida, Tessan, Maggan och Maria. Vi drog oss ner till strandgatan, och sen kom även födelsedagsbarnen kikki och karin så då blev det sång för dom =)
När vi hade suttit där ett tag så drog vi till Meza för lite cider och andra smaskigheter, och det var mysigt.
Men nu är jag som sagt hemma, men ska nog snart gå och lägga mig, är jättetrött. Men ni får sussa sött, puss!

bråttom

Slänger in ett litet snabbt inlägg. Är hemma nu, men ska alldeles strax bege mig in till stan för fika med några vänner. GRATTIS TILL KARIN & KIkKIMUSEN SOM BLIR 18 IDAG ! :D
Men nej, nu måste jag rusa till bussen hörs senare, puss!

image19


thank god its friday

Sitter just nu och har spanska lektion, gör inte så mycket eftersom att man ska gå in i ett rum en & en och visa läxan som var tills idag, men för min del verkar det bli på måndag för vi slutar ändå om fem minuter.
Gick inte och la mig så tidigt som jag hade tänkt igår vilket gjorde att jag var precis lika trött som vanligt på morgonen, går upp 10 över 7 och åker halv 8. Men jag slockna väl vid en halv 12-12 tor jag. 

Nu slutar lektionen och ska jag dra & klicka hem en bikini från HM tror jag, blir den vita längst till vänster som jag visade i några inlägg innan. Ha det kanonbra, pusss

vad ska ni göra idag =)?

god natt!

Nu ska jag faktiskt sova, vill vara pigg imorgon och hinna göra mig iordning i lugn och ro. Vet inte riktigt vad som händer imorgon än men får väl se vad dagen har att erbjuda :P jaja, sov så gott allesammans, pussar!

lungt

Sitter i min säng och pluggar lite, samtidigt som jag lite då & då slänger ett öga på tvn där Sanningens ögonblick är på..
Konstigt program dedär, fast ändå rätt underhållande, inte för att jag tror på det där med lögndetektor för fem öre. Jag menar hur kan en maskin kunna veta exakt vad som pågår i någons hjärna, om man talar sanning eller inte? Jag tror iallfall inte på sånt, men i USA verkar lögndetektor vara väldigt poppis, en sån maskin ser man ju vart & vartannat teveprogram där ifrån och de tror blint på det. Som sagt jag tror inte på det förrän den dagen någon bevisar det, men alla tycker ju olika om sånt här.
Vad tror ni??


hörs sen, puss!


home

Har precis kommit hem. Efter skolan var jag på en liten "arbetsintervju" på kiosken i skogshöjden, börjar förmodligen redan nästa vecka så får ni komma & handla av mig haha =) 18, eller om det var 19 skoldagar kvar till det är sommarlov YEEY :D Ikväll skulle några av tjejorna gå på bio och se 21, men jag ska inte med ska försöka vara hemma och plugga istället. Får väl se hur det går med det, men eftersom jag har saker som måste bli gjorda så blir det väl bara till att följa mitt lilla pluggschema som jag har gjort :P men nu ska jag dra och käka tacos, later. puss!




ronja?
image18


hoppas..

.. På London i höst med en massa tjejer! Så kul! =)

image17

jobbigt

Pappsen har fått ett mail från min mentor där han säger att jag riskerar att få IG e ett eller flera ämnen, fyfaan.... Grejen är att jag vet exakt vad jag ska göra men tar mig bara inte tid till det. Så nu har jag gjort upp ett litet pluggschema som ser ut som så här;

Torsdag: Ekonomiprov, Grekland del 2
Fredag: Engelskabok + glosor
Lördag: 2 st musikuppgift
Söndag: Geografi del 2
Måndag: Historia sammanfattning

jaa och sen är jag klar, men då är det ju många och då drar väl helvetet igång igen misstänker jag. usch, jag kommer inte ha en ledig stund nu innan sommarlovet..
Nu ska jag gå ner och göra mig iordning för att sen återgå till sängen och tokplugga inför provet imorgon. Wish me luck! ;)

image16

Här får ni en LITEN(?!) bild på mig haha, sov så gott, pusssssis!


satc :)

Ligger i min säng nu & myser framför sex and the city, hör av mig senare =) puss! /s.e

plugg..

Så nu har man klippt sig då =) Tycker att det blev rätt kort, fast så jättekort är det nog inte, bara jag som är ovan. Det är uppklippt, uttunnat med lite snelugg, blev faktiskt ganska nöjd. Efter det mötte jag upp Tessigirl och Lina, vi gick och tog en fika på espressohouse, efter en stund kom även Ronski. När vi var klara där kollade vi runt i lite affärer Ronski hittade även en fin avslutningsklänning som hon köpte. Jag visade bikinin jag hade lagt undan för R.. hon tyckte inte att den var så fin hahah.... hm, så jag får väl se hur det blir med den, hittar inga andra.. när jag ska köpa bikini så vill jag prova den först så att man är säker på att den passar osv, men hm har faktiskt en hel del fina i år;


image15

men nu får jag återgå till pluggandet, ekonomiprov imorgon... puss!


@ school

 nu sitter jag i skolan, har inte kommit igång än fast vi började för två timmar sen, inte bra.. istället har jag suttit & läst bloggar och kollat runt lite på bdb. Men nu får jag nog faktiskt ta mig i kragen och börja plugga på samhällen, för provet är ju trots allt redan imorgon. Men först bjuder jag er på två bilder från valborg =)

image11image13

natti natti

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan hoppa ner i sängen & läsa och kanske kollalite tv. Ni får sova så gott så höres vi imorgon, kanske lägger in en bild på nya håret om ni har tur mahaha ;) Men här får ni iallafall den bild som jag hittade som jag tyckte var fin, väldigt speciell.

image10

Sussa så sött... puss!

äntligen hemma

Sitter i köket nu och mumsar på en jordnötssmörsmacka, mums! Ska snart sätta igång med naturkunskapen som jag har i läxa till på fredag. Men det är skönt att vara ute i god tid eftersom att jag har mycket annat den här veckan. Ikväll hoppas jag på att kunna gå och lägga mig relativt tidigt så jag är pigg & fit for fight imorgon. Så ja, nu får jag nog börja med läxan..... PUSS!


paus

Tar mig en välförtjänt paus i tröjtryckandet och skrivert en liten rad =)
Hmm.. men vad ska man skriva....jo juste, nationella i matte idag, lättare än väntat, med tanke på att detta skulle vara den svåra delen av provet. Förövrigt så har det väll inte hänt sådär jättemycket idag.. skolan ofc, först provet då, och sen KO men jag fick med mig min uppgift hem istället så det var gött. Jag, Tess, Ronja och lina har även klickat hem från hm idag, det blir la en 30 grejer som kommer hihi, nästan som julafton fast ändå inte. säh.
Lägger upp bilder på det jag har beställt lite längre ner.

Imorgon är det ISP för hela slanten, och det ska ägnas åt att läsa på ett samhällsprov i ekonomi. Efter skuul så blir det till at klippa sig! förslag?? och efter det ett eventuellt bikiniköp :)

image5image6image7image8image9

Så här är alltså grejerna jag beställt +en stooor rouge borste =)
Bilderna blev lite konstiga när jag ladda upp, men det får ni leva med!
Men nej, nu får jag nog ta & fortsätta här, har ju en del kvar. men ha det så länge, TJIPP!


tjao

Är och jobbar hos pappa nu, kan bara ta & meddela att mina t-shirt-trycknings-skills är rätt så grymma nu ;)
Men nu måste jag fortsätta!  PuZzZzZ

haluu...

Längesen jag bloggade nu & det har hänt en hel del sedan dess. Det har tex varit valborg, och det var faktiskt riktigt trevligt. Mys med en massa tjejer nere vid kanalen, sen kom det lite fler folk och det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll! förutom att mitt nya superfina rouge från makeup store gick i backen... så det var rätt surt.
Har även fått ett till roligt sångjobb (mer om det någon annan gång kanske) & 3 sommarjobb också =) så det kommer bli nice....

Den här helgen har också varit riktigt bra! I fredags var det dags för årets första dopp, iallafall för kikki, sandra, ronskigirl och Lina,  i lördags var det dags att fira min vän tessan eftersom att hon hade fyllt 18 i veckan! Det var jag, Ronja, Ida, Lina, Idah, Kikki & Sandra, och självklart födelsedagsbarnet Theres! Kvällen började med grillning. Och det gick väl sådär till en början fick fart på en och en halv av 3 engångsgrillar vi hade med oss. Efter vi ätit kom ett gäng grabbar från udevalla och senare under kvällen droppade även ett från borås in. Runt 11 drog vi oss in mot stan, för att ta nattbussen till edet (Sandra). Men det gick inte som jag hade tänkt om man säger så ;) meeeeen, jag hade jättekul hos sandra...... det måste göras om! Och för att friska upp erat minne;

"Tvätta inte händerna om dom redan är rena"

"Koka inte potatisen om du redan är mätt"

"Spring inte längre än vad du orkar"

"Pissa inte på katten om den redan är nerpissad"

"Dra inte ner rullgardinen om den redan är nerdragen"


Nu ska jag ta mig en dusch och sedan lägga mig eftersom att vi har nationellt matteprov imorgon i TVÅ TIMMAR??! och då är det nog bra om man är någorlunda utvilad :P

Älskar dom här skorna, så fina!



Meeeen ni får ha det så bra så länge puss!


RSS 2.0