oooooooo

tja! skulle tatt 20 i 6 bussen till stan men den förbannade bussjäveln kom aldrig, sen när jag vände hemmåt kommer den, 20 min för sen! så jag sket i att hoppa på. Nu ska jag käka sen ner till stan. TJAA!
t55te3

fett varmt

tja! vaknade nyss, men inte så konstigt med tanke på att jag somande halv åtta imorses.Igår hämtade skäggis mif runt 1, så åkte vi till uddevalla för artt hämta upp hans kompis där. sen skulle vi till max och lämna cigg till linus, och då sa han att max, marcus, idah, sara, mikaela och johanna var på älgsafari.. så vi åkte och skrämde dom muhahahah :D
Nä nu ska jag ut & sola! Bara 1 vecka och 6 dagar kvar till törki nu :D


pözzzzzz

another day

tjao! är på pappas kontor nu och ska välja låtar till tisdag, inte det lättaste.... 
Igår på dagen åkte jag runt och uträttade lite ärenden med min käre fader, och åt en SKITÄCKLIG lunch på strandis, det var verkligen oätligt, jag skojjar inte!
men nog om det:P 
På kvällen var jag hemma med familjen och våra grannar som hade varit & tävlat på em, 
och det hade gått väldigt bra så det firades med champagne och massa mat, rätt trevligt vart det faktiskt! 
Sen runt 12 träffade jag skäggis & linus, glodde film, hundtricket blev det. 
Och även om jag inte är ett sådär jättestort fan av svenska filmer så var den faktiskt rätt rolig :D 
sen kom jag hem runt 4, skulle upp åtta så jag var ju rätt trött imorses!

men nu ska jag dra! kisses/ s.e

naive

vill bara härifrån nu


en dag i götet

tja!
Kom hem för en stund sen från göteborg, är sjukt trött och har skitont in fötterna, för jag har gått i mina platta gladiatorsandaler i åtta timmar.... En hel del shopping hanns med också självklart! :) Var även inne på butiken Lush för första gången idag, om ni inte har vart där så rekommenderar jag det verkligen. Det är massa hudvård, tvålar och massa roliga saker, sakerna är handgjorda och personalen är hur trevlig som helst :)

detta är iaf vad jag fick med mig hem:
1 tshirt och ett par jeans från Monki
tvål, ansiktsvatten, och en ansiktstvål från Lush
Mascara, rougeborste av gethår, två neonfärgade nagellack(rosa&oranget) på Åhléns city
Linne och örhängen från H&M

kjyuklyrököykuykljglköjlt

Syftet med resan var ju att handla inför resan men eftersom affärerna redan börjar få in höstkläderna så fanns det inte så mycket, men vad gör det igentligen, hittade ju en massa annat fint =)
Detta låter kanske konstigt, men jag längtar verkligen till hösten, pga alla fina kläder. Mysiga strumpbyxor, tunikor och allt sånt =)


sssssssssssssssseee you/ s.e

sova

.. är vad jag ska göra nu. Men först slänger jag in en låt, pyssssssssss

20

tjena.... sitter ute på altanen och det är verkligen hur mysigt som helst, hör båtarna som åker förbi nere i kanalen, och nåt djur som låter som syrsor, som det alltid brukar låta om nätterna när man är utomlands och sen är ju värmen inget att klaga på heller!  här står termometern på 20 grader.
Göteborg imorgon också, blir till att gå upp runt halv nio, och bussen mot gbg går halv elva.
men nä nu ska jag kolla lite film och äta minitomater, PÖZZZZ

strandis

tjao, kom hem för en stund sen, har vart nere på strandis med ronski & pontus och fikat lite. Nu ska jag kolla på south park och kolla lite busstider.... pusssssssssssss!

höstnytt från hm

 gt h hgtggtjukkkngeljhfljk df

FUUUUCK

verkade som att det skulle bli coldplay, så gick jag in på ticnet nu, och då va alla biljetter slutsålda, båda dagarna!! min vanliga tur då  =( fan då....

hihihi

jag vet att det är dåligt med bilder i bloggen, men jag hittar inte laddaren till min digitalkamera, och väntar på min systemkamera som aldrig verka komma. så nu vet ni det :)


sol

nu har jag just kommit hem från badplatsen, det var sjukt varmt och så blev jag både rastlös och hungrig så jag tyckte att det var dags att åka hem :P
Ska snart iväg och handla så ska vi grilla lite, men nu först då ska jag ta mig en dusch.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll än, men jag ringer nog skäggis och frågar om han har lust att gör något, och imorgon blire till att gå upp tidigt IGEN.... ska nämligen till göteborg med ronski och shoppa lite inför resan.
Hade även tänkt att vi skulle kolla i lite secondhand butiker, någon som vet nån bra i göteborg?

duschen väntar! TJAA

trötttttttt

tja! ska ner & bada nu =) puss

havet

tja! är just hemkommen från fiskebäckskil, har haft en jätte skön dag i bökevik, med kokosolja, en massa grym musik & en gossip girl bok på det! blev även några dopp, var faktiskt riktigt skönt även för en badkruka som mig.. sen när vi var klara på stranden så åkte vi till några kompisars stuga och grillade lite & så.
nu ska jag kolla lite gossipgirl, men innan det slänger jag in en gryyyyyyyyyymt skön låt! 

tidigt

tja! nu drar jag till kusten :) seeee yaaaaaaaaaaaaaa! pusss

ref

deg

tja, kom precis från jobbet, väntar på rönja, ska ner till määxi och köpa godis =) blir till att gå upp riktigt tidigt imorgon, det gillar vi inte..... men hörs sen, PUSSTJA

tjipp

har precis vart ute & solat, nu ska jag ta en dusch sen blir det 6 timmars jobb vilket inte är det roligaste... imorgon blir det kusten, sköönt ;)

mitt liv visade sig just vara mycket mer komplicerat än vad jag trodde.

löv

tjao! sitter och funderar på tatuering... vil göra ett litet hjärta någonstans vid handen, kanske handleden..amor vincit omnia i nacken har jag ju också funderat på, men?
Nja.. Jag vet inte om jag ens tror på innebörden av dom orden, kärleken övervinner allt, kanske för stunden, men inte längden.
Kan man verkligen vara tillsammans med en person för alltid? Jag är verkligen skeptisk till det.
Jag kanske är pessimistisk nu, men låter inte det lite för bra för att vara sant?
Jag tror inte att det finns en person därute som man är ämnad att vara med, "den rätte" så att säga, jag tror på slumpen. För om man tänker efter är ju hela livet en enda stor slump. Inget är förbestämt, allt handlar om att vara på rätt ställe vid rätt tillfälle. Varenda litet val man gör kan påverka ens liv så himla mycket.....
och skulle man tröttna på personen efter en 20 år? Just nu, i den här åldern, folk som har varit tillsammans kanske två år, det tycker man är en evighet, tänk ens föräldrar tex som kanske varit tillsammans typ 20 år? Kan känslorna verkligen vara desamma som dom en gång var, eller blir förhållandet starkare med tiden??
Vad tror ni?


puss!

håkanbråkan


varmt

tja! kom just hem har vart & köpt lite godis och övningskört, blir lungt ikväll, ska bara kolla film eller ngt :) och imorgon äre jobb15-21, sen golden. I förrgår var jag i göteborg med rönnski, var med hennes kusin fanny hemma hos en kompis till henne och festade, sen sov vi hemma hos fanny. sen dagen efter snurra jag och ronja runt i stan lite, och hittade våra framtida ljusstakar som vi ska ha i våran lägenhet i new york :D haha, men nä, nu ska jag försöka städa, en gång för alla.... tja

hehhehehhe

tja! har inte så mycket att skriva, en av anledningarna till varför jag inte har bloggat.. har inte så mkt att säga just nu heller, men kan berätta om min inte så händelserika dag. Va ute och åt med pappa, sen köpte jag min en gossip girl bok och sen jag kom hem så har jag bara legat ute i solen och läst typ, ronja ringde nyss, så det blir nog till att träffa henne sen, så ska vi kolla vad vi ska köpa i taxfreen muhahah x) men nu ska jag dra, PUSSS

ojrå

har inte bloggat nåt nästan dom senaste dagarna, har varken haft tid lust eller ork till det.. men skriver nog senare för nu ska jag sätta på en tvätt sen ut i solen & läsa gossip girl! =) tjaaaaaaaaa!

@ ronjas

tjao! är hemma hos ronski, har precis ätit frukost och ska snart in i duschen. igår hände inte sådär jättemycket, jag & ronja var hemma hos marcus med robert, linus, martin, max och självklart marcus själv:P Om ett tag ska jag & ronskigöl åka ner till fanny, så nu måste jaf hoppa in i duschen, TJAAA!

god morgon

vaknade nyss och trodde att det var morgon, vilket det ju inte va.... så nu blire tyvärr till att städa, sen hade jag tänkt att locka håret också, som om nån ens bryr sig :P men jaja.. ändrade planer, ronja får jobba över,  as usual så åker till stan en timme senare. sen har mina höj & sänk knappar på mobilen pajjat med, så ska köpa ny här någon dag wihooo =) åååååååååå jag vill så gärna gå på coldplay.... :(
men nä nu får jag rulla, tja

SEG

tja! kom hem från jobbet för någon timme sen, är huuur trött som helst! så nu blire the holiday & sova :) sen ikväll ska jag träffa ronski, tjaaaaaaa

blää

vaknar kl 7 på kökssoffan och kommer inte alls ihåg hur jag hamnade där. ÅNGEST, som fan....


hhehehhehe

tjao! ska iväg til stan nu, måste köpa strumpbyxor och hämta et par skor innan jag ska sjunga. och sen efter det blire nog party :D wohooooo

ddddd

118100

provade just att skicka ett sånt där sms till 118100 där man kan fråga vem man är, så jag skickade; vem är sofia victoria eriksson? 118100 tror att sofia victoria eriksson är en mycket trevlig tjej som bor i trollhättan och fyller 18 år den 7 januari. 118100 tror att sofia gillar hästar och mode.

allt stämde ju! utom att jag gillar hästar, iaf nu, för jag slutade rida för två år sen men innan hade jag ridit ända sen jag var jätteliten och så har vi ju hästar. jaja var en kul grej =)

fallen

har just vaknat, skönt att skippa soffan ett tag och få sova i en säng! Än har jagine gjort sådär jätte mycket, bara tatt det allmänt lungt & ringt och tidigarelagt uppträdandet till kl sju, så det blir niiiiiiiiice vettu... då kanske det hinns med lite parteey! Nu ska jag nog äta frukost, och sen färga min "lugg" eller vad man nu kan kalla det. so long. TJA!

???????!

väcktes nyss av min syrra, hela familjen hade typ vaknat från ingenstans, kl fem på morgonen???!! hur orkar man....men nu verkar det som om alla har somnat igen förutom far min som har åkte & jobbat. 
Min natt har spenderats på soffan, så nu går jag och lägger mig i sängen, god natt(morgon)

sofa song

tja! ligger i soffan, kollar tv & dricker cola, mums! försöker övertala far min att vi ska gå på coldplay, får se hur det blir med den saken.. men han tyckte att dom va rätt bra, sa han iallafall så, wish me luck!
Min kväll: drog till stan & träffade ronnis, ellen och ida. Vi gjorde inte så mkt, bara kolade läget, rätt dött.
Sen hem till ronski och tog det lungt, sen ner till stan för att möta pappa som körde mig hem.
Sen så har jag inte gjort så mycket, kollat lite satc och så bara typ.
Imorgon ska jag ju uppträda, sen kaaanske, det blir parteeeey, iallafal lördag & söndag tror jag! =)
ska bli riktigt skoj! vet inte riktigt vart än... men det löser sig förhoppnigsvis nog (:

men nä, nu ska jag nog återgå till tvn nörd som jag är, men ni får ha en forstatt bra kväll, pussTJAAA!

grymmmmmt




viva la vida & violet hill också för den delen, så jävla ball äre!

potatis

tja! är just hemkommen från repningen, gick bra, förutom att det är lite konstig akustik därinne, men det ska nog gå bra ändå.. efter jag var klar på stranna så tog jag bussen till donken där jag skulle möta röööönjagölen kl 5, och det visar sig att hon får jobba över till sju... så det vara bara till att åka hem igen, men ska tillbaka om en timme och möta henne stan. men nu ska jag gå och äta potatis, tja!
rfrf

sssssss

tja! har precis tatt mig en varm skön dusch och smörjt in mig :) snart ska jag nog in och käka frukost eller något. Sen ska jag till villa stranna och testa ljudet och lite sånt tror jag och efter det blir det donken för att möta ronja kl halv 6.
måste kila nu, tjaaa


coldplay

17&18 september i globen, vill gå!

ccccc



tja!

good morning sunshine

blev just väckt av min kära syster som står och bankar på dörren & skriker, vilken underbar start på dagen! verkligen! =)
skulle behöva sova två timmar till...minst! hatar när jag blir väckt av någon på morgonen grrrrrrrrrr

we löv strandis

rtrtrt

unjh

rdgh


trip to tööörki

TJA! har just kollat på satc och gjort ansiktsmask, ska nog sätta på the notebook snart tror jag, måste typ vara världens finaste film enligt mig allafall. jaja nu ska jag inte bli allt för blödig här inte.
Har tusen saker som jag måste köpa innan resan! och så hittar jag inte mitt pass... men det är ju ett tag kvar så det är ju lugnt.
Imorgon blir det väll sångträning som vanligt, sen träffa golden gööl, känns som det var evigheter sen! fast det var idag haha. jag är knas. men hon är snel.
Jag har börjat skriva dagbok litegrann också. För här om dagen så läste jag saker jag hade skrivit 2005 sjukt kul att läsa, tänk så mycket man har förändrats!
Och jag är så glad just nu ingen aning om varför riktigt. Men det finns ingen ide att gräva ner sig över något det är liksom bara att göra det bästa av situationen. Fast jag tycker att man får ligga och tycka synd om sig själv ett tag för sen inser man själv att det inte alls är så illa =) haha jaja vet knappt själv vad jag snackar om men glad är jag iaf :) hörs nog sen!
over and out/ Fian


viva la vida

hej
erkänn koola brillzzz

ball ju

tja! är just hemkommen. Dagen började med att jag åkte och tränade på mina låtar, uppträdanet är på villa stranna fredag & lördag kl 8 om ni vil kolla HAHA!, sen åkte jag till donken för att möta upp ronja efter jobbet en snabbis, sen kom pappsen och hämtade mig, då skulle vi åka till min moster som fyller år. Där va det massa mat så nu behöver jag inte äta på en vecka eller nått. typ. 
Nu ska jag städa (L)(L)(L) =) vilket jag älskar mest av allt. ni får ha en fortsatt bra kväll så kanske vi ses sen om jag är på humör för det. pussTJAA!

NATTI

har precis lagt in lite ny bra musik i min min ipod, så nu ska jag nog sova gott (: men det blir inte så mkt sömn eftersom jag ska åka hemifrån 8.15 imorgon, ska träna på mina låtar inför helgen. sleep tight! TJAAAA/ s.e

lockigt

tjaaaa! har sprungit på överby hela eftermiddagen, hittade inte nåt, förutom ett par låga converse som jag nog köper nån dag =)  fick jag ju köpt mig en trippeltång också wohooo! men nu ska jag nog bädda ner mig och kolla lite oc.
Men en fråga: VILKEN FÄRG ÄR FINAST PÅ LÅGA CONVERSE, VITA ELLER SVARTA???? SVARA! :D (alltså inte helfärgade)

PussTJAAA


morrn

tja! vaknade nyss så sitter och äter frukost nu, sen ska jag duscha och göra mig iordning, sen blir det överby med mor min och syrran för att köpa en trippeltång och förhoppningsvis lite kläder eller något också =) men nu får jag skynda mig, TJAAAAAAAAAAA!

lisa ekdahl-du sålde våra hjärtan


kudde

Ligger i sängen nu och försöker sova, går inte fast jag är trött, så sjukt mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu.

jaaaru

tja! sitter just nu & kollar satc =) och såg en reklam där dom redan började prata om julerbjudanden.. och ja, det får mig faktiskt att längta tilll julen, det verkar ju ändå inte bli någon sommar ändå, är ju höstväder. Och julen är nog bland det mysigaste som finns. Ska nog fira julafton i fjällen i år, och sen nästa år blire det julafton i thailand =D det är verkligen det bästa stället på hela jorden!
Idag började jag jobba runt halv sex. Fixade frukosten, manglade,diskade och städade lite, blev klar runt halv tolv. Då åkte jag till pappa och tränade lite låtar inför helgen, sen efter det åkte jag till siba & köpte ett par svarta chinos, ett linne och två hårband. Ska dit imorgon och köpa trippeltång också =) men nu ska jag återgå till tvn, pussTJAA!

ööööööööö

tja... jag kan inte sova och ska ju upp om fyra timmar, fyblä... men får väl göra ett nytt försök, TJING!

vattenmelon

tja! Kom hem från jobbet fär någon timme sen, det var faktiskt inte så jobbigt som väntat och så jobbade stefan och han är så rolig =) haha. Imoron blir det till att jobba tidigare än väntat, för det bor en läkare på hotellet och hon ska ha frukost halv sju, så jag får vara där halv 6-6, vilket betyder att jag får gå upp 4-halv fem eftersom jag ska hinna duscha innan, SUCK! orkar verkligen inte, men det är en rätt chill dag imorgon ändå, göra frukosten, fixa lite med ett rum & mangla en massa tvätt. Men en sak som är skönt när man börjar så tidigt är att man slutar tidigt, så jag är ju klar lagom tills alla andra går upp typ :) ska nog snart sova, men först lyssna på lite musik & äta upp mitt godis, mums! ni får hade, pusstjaaa

natti

tja! kom just hem, är jättetrött så jag ska sova nu så är fit for fight för 10 timmars jobb imorgon(Y), vilket jag förmodligen intemmer vara ändå, men ni får nana så sött,

TJAAAAAAAAAAAAA

kool

tjaaa! kom just hem från ronskigöl, igår hände inte så mycket vi var bara inne och kollade på the ring 2, den va sådär, ettan var mkt läskigare.
Ska iväg och jobba kl 3, orkar verkligen inte det, men imorgon blir det ännu jobbigare 11-21! Sen på måndag börjar jag halv sju på hotellet, bläääää, orkar verkligen inte jobba, vill sova!! Men det är ju iallafall lite extra pengar, vilket kan vara bra att ha ibland :) vet inte riktigt vad som händer ikväll än, nåt blire. men nu ska jag nog hoppa in i duschen, pusstjaao!

musik????

kom med tips om massa bra musik!!!! =D kommentera!



/fian


kyckling på fredag

tjaaa, allt bra? i hope so. själv äre prima! igår var jag med familjen och några kompisar till oss på butlers för att fira en som fyllde år, tog hundra år, minst, innan vi fick maten! :P menmen, efter det trippade jag ner till strandgatan för att möta ronja & fanny, där satt vi ett tag och pratade om resan och lite annat :) sen följde vi fanny till resecentrum förhon skulle ta bussen tillbaks till gbg, så vi sa hejdå och så, sen var det ner till strandis igen =) satt där ett tag och väntade på skäggis, tisomptimisten nr1, han sa 50 min men det blev två timmar, som vanligt ;P jaja han hämtade iaf fall upp mig och ronskigöl och drog till mcdonalds och då åkte pepparsprayen fram! hahaha fyfan! det var vidrigt fick i hela näsan och munnen och linus stackarn fick i hela ögonen och såg alldeles rödgråten ut hahaha, mucka inte med skäggis då vet ni vad som väntar.
efter det drog vi och kolla på nån kääs skräckfilm sen hem till ronski och nana. vet inte hur kvällens planer ser ut än, men nått blir det väll alltid! puzzzzzzzzzzzz

aldrig trött

tja, sitter och pillar lite med min nya ipod, lägger in lite låtar & så. har några nya favoritlåtar:
veronica maggio-måndagsbarn
håkan hellström-det är så jag säger det
håkan hellström-kärlek är ett brev skickat tusen gånger
kent-socker
lars winnerbäck & lisa ekdahl-kom änglar
lars winnerbäck & miss li-om du lämnar mig nu
lisa ekdahl-ljug för mig älskling
lisa ekdahl-du sålde våra hjärtan
sum 41-with me
coldplay-the scientist

dom flesta är gamla, men ack så bra (: haha



håret blev helt okej, fast rätt mörkt. imorgon vet jag inte vad som händer än men ska träffa golden. hade bra, puss

förändring

tja på er, sitter just nu med hårfärg i håret, så efter sju månader som blond så blir jag nu mörk igen =) har inte så mtk mer att säga nu! haha puss

måndag

tjaaa! kom just hem har vart på siba med min käre mor, blev ett rouge från make up store, en skjortliknande blommig historia och en sjal =) nu ska jag tvätta sen ska jag käka, pussssss!

jadu...

hela situationen är bara så surrealistisk. sjukt.
vill tacka dig för att du finns ronja, som jag sa igår, tänk at ha en sån klok & vis vän som man kan rådfråga och alltid verkar göra så rätt saker hela tiden. alla borde få ha en sån vän. tack för att du finns<3 alanya med dig 13/8 också, wihooo! living the dream!

nu ska jag ner & bada, ikväll kanske det blir fest, over and out/ fian

hemma

tjaao, nu är jag hemma från danmark igen (tis-ons). Det var skönt att bara få komma bort ett tag. vi åkte kl 6 på tisdag morgon och var hemma runt kl 1 igår natt. När v kom dit så åkte vi & tittade på en häst i fredrikshamn, och efter det bar det vidare till kolding. När vi kom fram till hotellet checkade vi in en gick vi ut och åt & efter det så åkte vi för att titta på ännu en häst. Senare på kvällen solade jag (solarium) och badade i poolen sen gick vi upp och kollade på tv och duschade. På onsdag morgon gick vi ner till frukosten runt kl 9, men jag mådde illa så jag åt nästan inget, fast det va så gott. Efter frukosten gjorde vi oss iordning för att ta en promenix ner till stan, där jag köpte ett linne och en bikini. Sen satte vi oss i bilen för att köra tillbaka till hjallerup i fredrikshamn för att titta på den första hästen igen. Men innan det skulle vi hitta något matställe, men det fanns bara en massa grillar & pizzerior, och det vill vi inte ha men det fick bli så ändå, victoria beställde en kebabpizza, fast istället för kebabsås så var det typ majonäs på uuääääh. efter maten & provridningen åkte vi till färjan som gick kl 8. På taxfreen köpte jag en maskara, ett puder och en concealer =)
jaja jag är inte så bra på att berätta men det får duga, puss

RSS 2.0